LT LT

Žaislinė figūrėlė L.O.L. Surprise! Magic Flyers Tots Pink Wings 593546

Žaislinė figūrėlė L.O.L. Surprise! Magic Flyers Tots Pink Wings 593546
-38%
Kaina:
26.00 €  42.00 € 

Į krepšelį
Ši prekė pristatoma nemokamai
Nemokamas pristatymas bus taikomas bent vienam iš pristatymo būdų
Pristatymo trukmė:
2-3* d.d.
Pakuotė:
Originali nauja
Prekė:
Prekė ekspozicinė
Rekomenduojama metai:
6 +
Gamintojas:
MGA
Barkodas:
0035051593546
4.4 / 5.0 Viso vertinimų: 101
Nepavyksta užsisakyti prekės internetu? Užsisakykite telefonu +370 640 30392 (I-V 10:00-18:00)
Aprašymas

ŽAISLINĖ FIGŪRĖLĖ L.O.L. SURPRISE! MAGIC FLYERS TOTS PINK WINGS 593546
 

Paslaptingas butelis. Šviesos blyksniai. Jis dreba. Jis svyruoja. Jis atgyja! Skraidyk, skraidyk su madingais sparnais! Susipažinkite su stebuklingai skraidančiais ir stebuklingas scenas kuriančiais Magic Flyers! Pristatome LOL Surprise Magic Flyers!

Susipažinkite su trimis naujais LOL Tots su madingais sparnais, kurie iš tiesų leidžia skraidyti! Kiekviena LOL Surprise Magic Flyer lėlė yra unikaliame plastikiniame buteliuke, kuris atgyja jį palietus ar patrynus. Palieskite buteliuką vieną kartą ir jis sudrebės, palieskite du kartus ir jis nušvis nuostabia vaivorykšte, palieskite tris kartus ir buteliukas stebuklingai atsidarys, tada patraukite dangtelį atgal ir jūsų stebuklingoji skraidanti Tot pakils į orą.

Kol jūsų stebuklingoji skraidūnė yra ore, galite ją nukreipti ranka, neleisdami jai paliesti žemės. Tai kaip niekad įdomi išpakavimo iš dėžutės patirtis! Susipažinkite su Flutter StarSweetie Fly ir Sky Starling – trimis naujais LOL personažais, turinčiais stebuklingo skraidymo gebėjimų. Kiekviena lėlė yra madingo stiliaus, su unikaliais sparnais ir gebėjimu skraidyti! Kiekviena Magic Flyer turi baterijas ir USB laidą buteliukui ir skraidančiai Tot įkrauti.

Dėmesio ! Kaunas A.Stulginskio g. 41 "Jonelis ir Ko." parduotuvės prekių asortimentas ir kainos gali skirtis. 

* Pristatymas į pašomatus per 2-3 d.d. (jei paštomatų užimtumas didelis pristatymas gali vėluoti , mes už tai neatsakome)
*
Pristatymas į namus per kurjerius 2-3 d.d.